#coronavirus

Helaas moeten wij mededelen dat de verplaatste voorstellingen van #temmenvanhetbeest in Theater de Leeuw in Arnhem op vrijdag 20 en zaterdag 21 november zijn geannuleerd.

Gezien de onzekere tijd wordt er op dit moment niet naar een alternatieve datum gezocht. Iedereen die al kaarten heeft gereserveerd, ontvangt hier een e-mail over.

30 april 2020
In de persconferentie van dinsdag 21 april werd duidelijk dat evenementen met een meldingsplicht tot 1 september geen doorgang kunnen krijgen. Theaters en theatergroepen hebben nog geen definitief uitsluitsel over de toekomst na 19 mei.

Wij gaan graag voor zekerheid en verplaatsen daarom onze voorstelling #temmenvanhetbeest in Theater de Leeuw in Arnhem naar vrijdag 20 en zaterdag 21 november. Iedereen die al kaarten heeft gereserveerd, of kaarten heeft ‘omgeboekt’ vanuit een ander theater, ontvangt hier een e-mail over.

15 maart 2020
Helaas moeten wij mededelen dat door de laatste maatregelen van het kabinet en het RIVM omtrent het coronavirus onze voorstellingen van #temmenvanhetbeest in de maand maart zijn geannuleerd.

Voor de voorstellingen in Theater de Leeuw in Arnhem zijn alternatieve datums gevonden op donderdag 4 en vrijdag 5 juni 2020. Iedereen die al kaarten heeft gereserveerd, ontvangt hier een e-mail over.

De voorstelling in Theater Idea in Soest wordt volledig geannuleerd. Iedereen die al kaarten heeft gereserveerd, wordt aangeboden om hun kaarten ‘om te boeken’ naar één van de alternatieve datums in Arnhem. Zij ontvangen hier een e-mail over.

12 maart 2020
Ondanks de laatste maatregelen van het kabinet en het RIVM omtrent het coronavirus gaan al onze voorstelling vooralsnog gewoon door.

Al onze voorstellingen vinden plaats in zalen waar minder dan honderd mensen kunnen plaatsnemen.

Mocht deze situatie wijzigen dan houden wij u op de hoogte via onze Facebookpagina en website.